Denne Bitcoin-tilførselsmetoden signaliserer et stort langsiktig bullish rally

Hvis du trodde at Bitcoin-bølgen var over, kan de nye beregningene kreve at du tenker igjen. Pristoppen på $ 19850 er ikke testet på nytt, men på lang sikt antyder nye beregninger et lovende nytt år. Analysedataplattform på kjeden CryptoQuant er tilbake med bullish data om Bitcoin. Fra og med denne uken har den gjennomsnittlige tilstrømningen til børsene nådd en høyde på åtte måneder, dette ble sist sett i mars da tilstrømningen traff sitt laveste.

I følge dataene er dette en langsiktig bullish indikator for Bitcoin. Som forklart av CryptoQuant, kjører hval på baksiden av detaljistinvestorer ved å sette store mengder Bitcoin Era i børser, men med det ene formål å lagre. Strategien er imidlertid å selge de lagrede Bitcoins når detaljinvestorenes transaksjonsaktiviteter blir varmet på børser.

“Hval har nytte av detaljistinvestorer. Ironisk nok, hvis du ser den lave rammen, er Exchange inflow Mean et bullish signal. Hvaler setter inn til børser, men de selger ikke BTC. Tiden de selger mynter er når detaljistinvestorer er aktive på børser. ”

$ BTC ALLE VEKSLINGER INFLOW MEAN (7. MA) SLÅ ÅTTE MÅNEDER HØYT SIDEN MARS NÅR PRISEN SLÅR ÅRET LAVT.

VELDIG BULLISK I LANGKJØRINGEN.

TRÅD 👇 PIC.TWITTER.COM/O00EA5YV4P

– Ki Young Ju 주기영 (@ki_young_ju) 9. desember 2020
Å legge til at dette er en relevant validator for „buy-the-dip“ -konseptet, som CryptoQuant-data sier;

“Signalet kan også brukes som en buy-the-dip-indikator. Hvaler setter inn BTC for å bytte mye etter stupet, men til slutt innser de at det er for lav pris å selge BTC. “ Henvisningen til å kjøpe dip kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt hvis du har fulgt markedssentimentene den siste måneden.

Vanligvis er bjørnemarkeder gunstige på lang sikt fordi et marked spretter tilbake psykologisk. For Bitcoin, som fremdeles ennå ikke mister dampen i markedet så langt som usikkerhet, kan enhver nedadgående trend være et strategisk inngangspunkt for handelsmenn.

Denne Bitcoin-tilførselsmetoden signaliserer et stort langsiktig bullish rally
BTCUSD-diagram av TradingView
Med Bitcoins nåværende pris på $ 18,100 kan en dukkert sende BTC som henger under prismerket på $ 17.000, dette kan føre til at kjøpere selger myntene sine lenger nede i veien, og dette kan utvide inngangspunktet for vedvarende handelsmenn og investorer.

3 / OPPTAKTEN I DENNE INDIKATOREN HENTET 10. NOVEN SÅ DEN NÅR $ BTC-PRISEN VAR RANGER $ 15 000.

JEG VAR VELDIG BULLIG PÅ DENNE TIDEN. HTTPS://T.CO/LFUXNNXGWI

– Ki Young Ju 주기영 (@ki_young_ju) 9. desember 2020
Etter at Bitcoin dyppet, blir markedsmanipulering oppfattet, og nye data antyder at en avgang foregår. Starter med markedsaktiviteter i markedet, har Bitcoin miners ‚indeksposisjon nådd en ny treårig høyde, dette er resultatet av gruvearbeidere som angivelig solgte sine Bitcoins til OTC-markeder eller børser. Spekulasjoner fra kommentatorens hint om at dette kan inspirere milde bearish trender ettersom institusjonelle investorer er kundene.

Samfunnsmedlemmer spekulerer i alt fra fremtidig markedsmanipulering til en mulig endring i markedsdynamikken på grunn av institusjonell investeringsinteresse. Analytikeren WhalePanda delte også sitt syn på dette emnet.