Professional Fighting Champion säger att han inte kunde sälja Bitcoin på ATH av denna anledning

Den australiensiska Jiu-Jitsu-mästaren Craig Jones sa att han var en av de många som missade sin chans att få kontanter i sin köpta Bitcoin Profit efter ATH 2017. Den professionella jaktflygplanen hade köpt sina kryptotillgångar 2015 men förlorade tydligen fördelen med det höga värdet hela tiden efter att ha missat sina mynt.

Förlorar hans Bitcoin på ett trivialt sätt

Jones är en tidigare internationell brasiliansk Jiu-Jitsu Federation World No-Gi Champion och två gånger Abu Dhabi Combat Club Trials mästare.

Enligt ett nyligt inlägg köpte den 29-åriga stridsföräldern Bitcoin 2015 2015. Då var priset mycket lägre, men Jones sa att han inte kunde få kontanter efter att BTC sköt upp till 20K $. Allt kommer till den tid då Jones och ett par av hans stipendiater köpte lite Bitcoin för skojs skull.

”Tillbaka 2015 köpte jag och ett par kompisar lite Bitcoin för sh * ts och fnissar och glömde bort det nästan omedelbart”, sa Jones

Därefter, när priset på cryptocurrency sprängdes 2017, kom han och hans vänner för att få reda på att de inte kan dra fördel av situationen och deras investeringar.

”När saker och ting blev galen ett par år senare försökte vi alla uppriktigt ta reda på vem som hade lösenordet men ingen kunde komma ihåg hur vi skulle få tillbaka vårt konto. Jag har definitivt några beklaganden där. ”, Tillade han.

Nu är han ambassadör och en promotor för cryptocurrencies och Jones har nyligen fått betala pengar i form av krypto tillgångar. Efter en framgångsrik match i Australien fick han $ 1000 i Bitcoin Cash. Det tillkännagavs också att Jones kommer att sponsras av CoinJar med kryptotillgångar via sitt utbyteskonto.

Bitcoin börjar bli ännu mer populärt i den professionella idrottsmiljön. Det finns mer än ett fåtal fall där spelare har meddelat att de vill få betalt i Bitcoin. En nyhets publikation från 2019, visade att NFL fotbollsspelare sa att de skulle vilja sina kontrakt inkludera Bitcoin betalningar.

Att marknadsföra cryptocurrency via kända namn inom sport har också varit en sak nu. Som CryptoPotato nyligen rapporterade omvandlade den kända afroamerikanska NASCAR-föraren och mästaren Darrel “Bubba” Wallace sin racerbils målarjobb och nya kostymdesign till att omfatta Bitcoin’s logo.